Visschalen Sushi Aanbiedingen
   Assortiment > Recept v/d maand > >


Kabeljauw met Lente-uitjes
kabeljauw.jpg

Hoofdgerecht voor 4 personen

2 bosjes lente-ui
700 gr kabeljauwfilet
4 el citroensap
1/8 dl creme fraiche
4 el witte wijn
1/8 l slagroom
3 el mosterd
1/2 tl suiker
zout
peper
olijfolie voor de schaal

Verwarm de oven voor op 200 gr Celcius. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringen. De vis droogdeppen met keukenpapier en beide zijden bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap. 
Breng de creme fraiche met de wijn en slagroom aan de kook. Roer de mosterd erdoor. De saus op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Op smaak brengen met peper en de suiker. Voeg de lente-uitjes toe aan de saus en breng het geheel aan de kook. Leg de kabeljauw in een ingevette ovenschaal. Schenk de saus erover. Zet de schaal met vis in de oven en laat de kabeljauw in ca. 25 minuten gaar worden. Lekker met gekookte aardappelen en krop sla

Eet smakelijk



 



Adres:


Arkendonk 46
4907 XP Oosterhout
Tel.nr: 0162 - 42 37 11
E-mail: vishandel@vreenen.nl


Openingstijden:


Dinsdag  9.00-18.00 uur
Woensdag 9.00-18.00 uur
Donderdag 9.00-18.00 uur
Vrijdag 9.00-18.30 uur
Zaterdag 9.00-17.00 uur

Nieuwsbrief:


Uw e-mail adres:

Copyrighted 2011 - Visspeciaalzaak van Reenen | Viswinkel | Vishandel | Oosterhout | Noord Brabant | Afmelden nieuwsbrief